A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Linea 970*250
Gancia 300*300

Ennek az autónak a levegőszűrője a koronavírus ellen is hatékony

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A koronavírus elleni védekezés egyik fontos módja a tömegközlekedés kerülése, ám akkor sem vagyunk feltétlenül biztonságban, ha az autót választjuk. A Honda új fejlesztésének köszönhetően viszont jelentősen csökken az utasok megbetegedésének esélye.

A cseppfertőzés útján terjedő vírusok az autógyártók fejlesztőrészlegét is új kihívás elé állították. Ahogyan sok más márka, úgy a Honda is újfajta levegőszűrővel jelentkezett, ami képes arra, hogy a levegőben lévő vírusok nagy részét megkösse és semlegesítse.

A kórokozók több mint 90%-át megfogja az új szűrő

A vírusbiztos levegőszűrő a következő rétegekből áll: az első és a második réteg mikroszálas anyagból van, és akár 5 mikromilliméter alatti porszemcsék, kórokozók és pollenek kiszűrésére alkalmas. A harmadik réteg aktív szénből készül, ez az ártalmas részecskéktől és a savas gázoktól védi az autóban ülőket. A negyedik réteg egy gyümölcskivonattal átitatott biohártya, ami a levegőben terjedő kórokozók megállítását célozza meg. Az utolsó réteg pedig az elfogott kórokozókat inaktiválja. A Freudenberg Csoporttal együtt fejlesztett utastéri levegőszűrő prémium utastérlevegő-szűrő néven fut, és a hazai Honda márkakereskedésekben is elérhető.

Fotó: Bryan Boatright, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások