A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
M-gel 970-250
Polacsek 300*300

Lamborghini Urus – Performante

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Lamborghini Urus 

„Normális férfi, olyan ember, aki szeret dolgokat alkotni.
Egy jó munkás reggel, és egy férfi, aki szereti jól érezni magát délután.”
                                                                                                            …Ferruccio Lamborghini…

A Lamborghini Urus egy luxus SUV, amelyet az olasz Lamborghini autógyár gyárt. Hivatalosan 2017 végén mutatták be, és ez lett a vállalat első SUV-ja az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején gyártott Lamborghini LM002 óta. Íme a Lamborghini Urus néhány kulcsfontosságú jellemzője és specifikációja: 1. Kivitel: Az Urus a Lamborghini egyedi és agresszív formatervezés nyelvét használja. Alacsonyan dőlt profilja és szögletes vonalai sportos és izmos megjelenést kölcsönöz neki. Annak ellenére, hogy SUV, megőrzi a Lamborghini autókra jellemző elegáns és aerodinamikus esztétikát.

A Lamborghini Urus számos egyedi tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyek megkülönböztetik a többi luxusterepjárótól. Néhány jellegzetes jellemzője: 1. A Lamborghini formatervezési nyelve: Az Urus a Lamborghini jellegzetes dizájnelemeit tartalmazza, így sportos és agresszív megjelenést kölcsönöz a nagy teljesítményű szuperautóikra. Éles vonalai, Y alakú LED-es fényszórói és hatszögletű hűtőrácsa mind hozzájárulnak ahhoz, hogy összetéveszthetetlen legyen az úton.

Testre szabási lehetőségei:

A Lamborghini Urus a testre szabási lehetőségek széles skáláját kínálja az „Ad Personam” programon keresztül. Ez a program lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az Urus különböző aspektusait személyre szabják egyéni preferenciáiknak megfelelően, és egyedi és exkluzív járművet hozzanak létre.

Néhány elérhető testre szabási lehetőség a következőket tartalmazza: Külső színek: Az ügyfelek a külső festékszínek széles skálájából választhatnak, beleértve a szabványos és speciális festékeket is.  Három különböző gyöngy fényezés áll majd rendelkezésre: Giallo Inti, Arancio Borealis és Verde Mantis – leegyszerűsítve sárga, narancssárga és zöld. Egész elenyésző a területen kap csak magasfényű fekete színt, úgy mint a tetőn, a hátsó diffúzoron és az ajak-spoileren.A Lamborghini a színek széles palettáját kínálja, hogy megfeleljen a különböző ízléseknek és stílusoknak.

A belső térhez két alapszín érkezik, amik a feketével együtt alkotják a kéttónusú koncepciót. A hatszög alakú kárpit Q-citera kontrasztvarrással rendelkezik és logó hímzéssel az ülésen. A belső tér nagy részét szénszálas és fekete eloxált alumínium fedi majd és a teljesen elektromos ülést pedig perforált alcantara anyag, a további kényelem érdekében.

 

Az Urus már önmagában egy jelenség, az extrákkal viszont még figyelemfelkeltőbbé lehet tenni.

„Két tonna felett ilyet még nem éreztél”

 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások