A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Perfect Look 970*250
EfEf 300*300

A tolvajok alattomos módszerekkel törnek be az autókba: érméket használnak

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Az autók feltörésére szakosodott tolvajok általában alattomos módszereket alkalmaznak. Megelőzésük szempontjából fontos annak tudata, hogy a felügyelet nélküli és nem megfelelően lezárt autók népszerű célpontjai a bűnözőknek, és a tolvajok gyakran ravasz és gyors módszerekkel törnek be.

Nagyobb esélye van autója ellopásának megelőzésére, ha ismer néhány alapvető tolvajtrükköt. Meglehetősen aljas módszereket is alkalmazhatnak, amelyekre valószínűleg sokan nem is gondolnak. Az interneten az autósok figyelmét gyakran egy apró változtatási trükk köti le, állítólag éppen ezt a zavaró tényezőt. Csak egy apró pénzérmére vagy más vékony tárgyra van szükségük. Ideális esetben óvatosan csúsztassa a tárgyat az utasoldali fogantyúba, hogy amíg az ajtót még ki lehessen nyitni vele, ne lehessen újra becsukni. Így amikor a sofőr kiszáll a kocsiból és megpróbálja bezárni az autót, a zár kattan, de az ajtót így is ki lehet nyitni. Bár a témában jártas szakemberek szerint ez nem mindig működik, ezért van, hogy egyesek egyszerű átverésnek tartják a módszer leírását, de nem árt óvatosnak lenni, hiszen bizonyos típusú eszközökön használható. autók. Különösen fontos, hogy minden beüléskor ellenőrizze az ajtókat, és kiszállás után megnézze az összes kilincset és zárat, hátha nyitva maradt valamelyik. A betörők már korábban is figyelték az emberek hollétét, és a parkolási hely ismerete elsődleges, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyakorlatilag anélkül csapjanak le és raboljanak ki autókat, hogy betörnének.

Nem mindegy, hogyan parkolsz le, amellett, hogy be- és kiszállás után gyorsan ellenőrizzük az autót, a gondos parkolóhelyválasztás is sokat tehet a biztonságért. Közterületen érdemes jól megvilágított, forgalmas területet választani, még jobb, ha a közelben vannak térfigyelő kamerák, vagy legalább erős utcai lámpák.

A feltörések megelőzése érdekében az is fontos, hogy ne hagyjunk az autóban értékes vagy értékesnek tűnő tárgyakat. Ne hagyjon üres táskákat vagy kabátokat az ülése előtt vagy mellett. Ha feltétlenül az autóban kell maradniuk, akkor a csomagtartóban vagy a kesztyűtartóban találhatnak egy látótávolságon kívüli helyet.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások