A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Finn wellness 300×300

Száz éve rója az utakat ez az amerikai klasszikus

finn wellness 640*360

Az amerikai autók nagyapjaként a Ford Model T az eredeti amerikai autó alapképe. Matt Lee, a michigani Plymouth lakosának egy felújítatlan 1920-as Ford Model T tulajdonosa, és a legjobb az egészben az, hogy MÉG MINDIG fut!

Az Automobile Magazine tulajdonképpen a századik születésnapjára ütemezte be az autó tesztüzemét, és a hírek szerint a modell ugyanolyan simán ment, mint valaha. Lee a mai napig szereti vezetni az autót, és soha nem festette le az autó külsejét, vagy nem újította fel a favázat. Lee 1920-as Ford Model T-je szépen megöregedett, és továbbra is teljesen működőképes állapotban van. Az autó értéke ma meglepően alacsony, 10 000 dollár körül van.

Az autó legnagyobb sebessége mindössze 35 mph, de ez a jármű olyan gyönyörű kincs, és emlékezetes ábrázolása az egyik első amerikai gyártású autónak. 1908 és 1927 között a Ford több mint 15 millió T-modell autót gyártott, és elég ritkán látni még zökkenőmentesen működőt. A tulajdonos, Lee, a michigani Washtenaw Community College-ban tartja az „Evolution of the Automobile” nevű kurzust, és ez a gyönyörű autó hihetetlen oktatási forrásként szolgál.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások