A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Gancia 970*250
EfEf 300*300

Rég láttunk ennyire menő tulajt, mint ennél a luxusautómárkánál

acapella 640×480

Kapásból talán senki nem tudna olyan márkatulajdonost/vezetőt mondani bármilyen autómárkánál, aki annyira éli saját termékét, hogy rendszeresen bukkan fel különböző találkozókon. A legtöbb ilyen embert gazdag, elszigetelt életet élőként képzelhetik el, azonban van egy argentin zseni, aki mindenképp kilóg az elképzelt sorból.

Az argentin Horatio Pagani neve sokaknak ismerős lehet, ha máshonnan nem, akkor a világ egyik legexkluzívabb olasz autómárkájáról, amely az olasz származású, de Argentinában született mester nevét viseli. A hatalmas teljesítményű autócsodák a legdrágábbak közé tartoznak a cég 1992-es megalapítása óta.

Forrás: Wikipedia

Horatio Pagani élete az autók körül forgott fiatalkorától kezdve, 20 évesen már F3-as gépet tervezett és épített meg. Ezek után nem is annyira meglepő, hogy a Pagani-tulajdonosok körében és luxusautó-kiállításokon rendszeresen felbukkan a 66 éves tulajdonos. Az interneten számos ilyen felvétel kering. Az alábbin például egy londoni felvonulást vezet a szakember.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások