A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Perfect Look 970*250
M-gel 300*300

Nyilvános lesz a ’24-es Mustang bemutatkozása – így lehet bejutni

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A 2024-es Ford Mustang bemutatkozása nyilvános buli lesz, rossz hír, hogy sokat kell érte utazni, ugyanis az Egyesült Államokbeli Detroitban tartják. A cég nagyvonalúan minden Mustang-tulajdonost meghív.

Szeptember 14-én Detroitban mutatják be az új S650-es generációs Mustangot. Az autógyártó aznap este szabadtéri bulit tart a Hart Plaza-ban, a Detroiti Autószalonnál. Személyesen és a közösségi média csatornáin keresztül meghívja a „Mustang rajongókat szerte a világon”. A Ford szerint az érdeklődő Mustang-tulajdonosok és rajongók online regisztrálhatnak a részvételhez.

Ez lesz a program

A debütálást megelőzően a Ford egy körtúrát indít Tacomában, Washingtonban, szeptember 6-án, ide is várnak minden tulajt. A túra körülbelül 12 megállóból áll, Detroitból Detroitba.

Még nincsenek teljes részletek a 2024-es Mustangról, amely eddig csak álcázott formában volt látható, de várhatóan megtartja ugyanazt az EcoBoost négyhengeres és V-8-as GT-verziót, hogy továbbra is választási lehetőség maradjon. kézi sebességváltóval. A fenti kép nagyon ismerős megjelenésű Mustang külsőt jósol.

 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások