A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Gancia 970*250
Acapella 300×30

A Schiller Autó Család újpesti új centruma maga a földre szállt autós mennyország

Acapella 640×480

Újpesten, a Váci út 119. szám alatt, az egykori Hunyadi laktanya területén csaknem 9 ezer négyzetméternyi alapterületen nyílt meg a Schiller Autó Család új autós kiszolgáló komplexuma.

A létesítmény része egy több mint ötvenállásos, hét márkát kiszolgáló ultramodern szervizkomplexum, valamint 4 exkluzív márkakereskedés, köztük a vadonatúj pesti Lexus-szalon. Ez utóbbi önmagában is kiemelt fontosságú a Schiller cégcsoport számára, hiszen a Lexus Pest megnyitása, a Toyota presztízsbrandjének képviselete mérföldkő a cég történetében is.

A létesítményben helyet kapó, hét márkaszervizből álló komplexum az ország legnagyobb egybefüggő márkaszervize, ahol a gyors munkára a maximális pontosság és rugalmasság jegyében továbbfejlesztett logisztika is garancia. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor az ügyfél autója begördül a szervizbe, a cserealkatrész már oda van készítve a megfelelő állásba. Így a munkafolyamatot nem lassítja felesleges várakozás, a javítás rekordidő alatt elkészül. A megújult digitális ügyintézésnek köszönhetően pedig az interneten (akár utólag is) visszakövethető, pontosan hol tart a jármű javítása.

A további tervek között szerepel egy zsilipes sorompókkal működő beengedőrendszer is, amely leolvassa a beérkező autók rendszámát és felméri az állapotukat. Így az ügyfélnek ki sem kell szállnia az autóból, a szerelők már ott helyben felveszik a munkát. Az autó tulajdonosa pedig egyből átülhet a csereautóba, a szervizbe be sem kell jönnie.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások