A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Tesa 970*250
Tesa 300*300

A városi autósok életét könnyíti meg a tesztfelhasználók számára már elérhető, hazai fejlesztésű Urbaniqe alkalmazás

Acapella 640×480

A városi közlekedőket, az ingázókat, valamint a gépjárművel dolgozókat célozza meg az Emprovia Zrt. új fejlesztése, az Urbaniqe. A nemsokára már okostelefonon is elérhető alkalmazás nemcsak a gépjármű-flotta adminisztrációjában nyújt segítséget, de az autóvezetésben és üzemanyag megtakarítás elérésében is támogatja a felhasználót. Az alkalmazás közelebb hozza az okosváros koncepcióját a polgárokhoz. A projekt a Széchenyi 2020 keretében valósul meg 981,68 millió forintból az elkövetkező évek során és közvetetten összességében több, mint 20 hazai munkahelyet teremt.

Először tesztjelleggel a magyar piacon, de hamarosan már a tágabb kelet-közép-európai térségben is elérhető lesz az új, hazai fejlesztésű Urbaniqe alkalmazás. A szolgáltatás tervezett fejlesztései kézzelfogható közelségbe hozzák majd az okosvárosi funkciókat a városlakók számára. A fejlesztő Emprovia Zrt. missziója, hogy egyszerűen elérhető, könnyen érthető, praktikus és jól időzített tanácsaival mintegy személyes digitális vezetési asszisztensként támogassa a városi autóvezetőket.

Az Urbaniqe a 3,5 tonna alatti kishaszon-gépjárművekkel, illetve üzleti használatban működő személygépjárművekkel rendelkező vállalati szegmens és a munkába saját gépjárművel bejáró, vagy azzal munkát végző munkavállalók számára kialakított, az okos város koncepciót támogató telematikai flottamenedzsment szolgáltatás. Az alkalmazást fejlesztő társaság, az Emprovia Zrt. a városi közlekedésben és az autóhasználatban egyaránt támogatja a felhasználókat. Ezáltal a felhasználók jelentős működési hatékonyság- és így profitnövekedést érhetnek el. Mivel a megcélzott szegmensekben található járművek adják a városi forgalom jelentős részét, így a szolgáltatás a fenntartható, okos város koncepciót is támogatja és ezáltal további társadalmi hasznai keletkeznek.

Az Emprovia Zrt. alapítói Haddad Richárd és Tóth Levente. Haddad Richárd az okos technológiák elkötelezettje, számos sikeres vállalkozás alapítója a Smart Energy területén, legfőbb célja pedig az okos városok gyakorlati létrehozása. Tóth Levente évtizedeket töltött multinacionális vállalatoknál felsővezetői pozícióban, egy hosszú és sikeres karrier után váltott a startup világ felé, ahol azt szeretné bebizonyítani, hogy a két világ megfelelő ötvözete az üzleti siker záloga.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások