A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Polacsek 970*250
Henkel 300*300

Használt személygépkocsik és haszongépjárművek – A Buchbinder aukció a koronavírus-járvány ellenére is sikeres

Acapella 640×480

2020 első negyedévében az aukció több mint 650 új ügyfelet vonzott és a naponta megrendezett árveréseken több mint egynegyeddel több érdeklődő vett részt.

A koronavírus-járvány ellenére a Buchbinder Auktion több mint 650 új ügyfelet vonzott az év első hat hónapjában. A január óta az árveréseken részt vevő új ügyfelek többsége (79%) autókereskedő (513 vállalat) és mintegy 19%-a szerviz (124 vállalat). A licitálók fennmaradó 2%-a (13 vállalat) különféle egyéb szektorokba (vízvezeték- és fűtésszerelés, szállítás) tartozik.

Főként az új ügyfeleknek részvételének köszönhetően a Buchbinder napi árverésein átlagosan több mint egynegyeddel több érdeklődő jelent meg az előző év azonos időszakához viszonyítva (a Buchbinder aukciókra minden egyes árverési napon regisztrálni kell). 2020-ban a vállalat által megrendezett 23 napi árverésen mintegy 349 érdeklődő vett részt. 2019-ben az összesen 18 árverési napon körülbelül 244 résztvevő jelent meg. A résztvevők számának növekedése különösen áprilisban és májusban volt jelentős, és csak márciusban volt tapasztalható némi visszaesés.

„Az, hogy a koronavírus-járvány ellenére ilyen sok új ügyfelet tudtunk vonzani, azt mutatja, hogy egyre több autókereskedő és szerviz ismeri fel az árveréseink kínálta előnyöket” – magyarázta Markus Utke, a Buchbinder Remarketing egységének vezetője. „Ezek közé tartozik az, hogy nem számolunk fel aukciós közvetítői jutalékot, mivel az árverésre kerülő járművek saját flottánkból származnak. Továbbá nincsen feltételhez kötött értékesítés és újratárgyalás sem, mivel az értékesítésre vonatkozó döntés az árverésen azonnal meghozásra kerül. Ezen felül azt tapasztaltuk, hogy emelkedett a szakmai érdeklődők száma, akik arra számítanak, hogy nőni fog a kereslet a használt járművek iránt.”

(OTS)

Fotó: Bill Oxford, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások