A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Praktiker 300*300

Az ország legnagyobb és legjelentősebb „old timer” autó és motor kiállítása

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Kaáli Géza professzor – aki a lombikbébi klinikái kapcsán vált közismertté – az elmúlt pár év során hobbijának élve egy nagyszabású veterán jármű gyűjteményt hozott létre.

Az ország legnagyobb és legjelentősebb „old timer” autó és motor kiállítását a meseszép balaton-felvidéki Dörgicsén rendezte be. A páratlan látványosságot eddig kizárólag Kaáli professzor vendégei és ismerősei látogathatták. Az elmúlt hónapokban több népszerű hírportál is foglalkozott a túlzás nélkül „autómúzeumnak” nevezett kiállítással, aminek köszönhetően ezerszám jelentkeztek veterán jármű rajongók, hogy személyesen láthassák álmaik vagy emlékeik motorjait és autóit.

Szeptember elsejétől lehetőség nyílt a 130 veterán járművet magában foglaló gyűjtemény kiscsoportos látogatására, tárlatvezető jelenlétében. Az ezzel kapcsolatos információkat az https://automotormuzeum.hu/ honlapján találják meg az érdeklődők.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások