A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Stihl 970*250
Perfect look 300*300

Az ország legnagyobb és legjelentősebb „old timer” autó és motor kiállítása

finn wellness 640*360

Kaáli Géza professzor – aki a lombikbébi klinikái kapcsán vált közismertté – az elmúlt pár év során hobbijának élve egy nagyszabású veterán jármű gyűjteményt hozott létre.

Az ország legnagyobb és legjelentősebb „old timer” autó és motor kiállítását a meseszép balaton-felvidéki Dörgicsén rendezte be. A páratlan látványosságot eddig kizárólag Kaáli professzor vendégei és ismerősei látogathatták. Az elmúlt hónapokban több népszerű hírportál is foglalkozott a túlzás nélkül „autómúzeumnak” nevezett kiállítással, aminek köszönhetően ezerszám jelentkeztek veterán jármű rajongók, hogy személyesen láthassák álmaik vagy emlékeik motorjait és autóit.

Szeptember elsejétől lehetőség nyílt a 130 veterán járművet magában foglaló gyűjtemény kiscsoportos látogatására, tárlatvezető jelenlétében. Az ezzel kapcsolatos információkat az https://automotormuzeum.hu/ honlapján találják meg az érdeklődők.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások