A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Praktiker 300*300

Újabb nap forgalomkorlátozás a Budakeszi úton

acapella 640×480

Ismeretlen elkövető felelőtlen és jogsértő magatartása akadályozza a munka befejezését.

Bár a Korányi Kórház tartalékbekötésének cseréje és a kapcsolódó útburkolat-helyreállítása során a Fővárosi Vízművek szakemberei és az utómunkákat végző alvállalkozók mindvégig tartani tudták az előzetes ütemtervet, és szerdán megtörtént a Budapest irányába tartó útpálya aszfaltozása, ismét korlátoznunk kell majd a forgalmat a Budakeszi úton.

Sajnálatos módon szerdán délután számunkra ismeretlen személy eltávolította a friss aszfaltot védő kerítőelemeket és megszüntette a jelzőlámpás, félpályás terelést. Munkatársaink a lehető leggyorsabban visszaállították a lezárást, de az addig eltelt időben történt forgalmi terhelés a szükséges technológiai kötési idő betartásának elmulasztása miatt a burkolat felületének sérülését eredményezte, ami csak újabb útbontással és forgalomkorlátozással javítható ki.

Csütörtökön az aszfaltozás a Budakeszi felé vezető oldalon folytatódik, és a szükséges technológiai kötési idő elteltével, késő estétől ismét mindkét sávot birtokba vehetik az autósok. A Fővárosi Vízművek számára jelentős károkat okozó elkövető miatt azonban a hétvégét követően ismét fel kell bontani, majd újra kell aszfaltozni a Budapest irányába vezető félpályát, a közlekedési rend újbóli korlátozásával a Budakeszi út – Pihenő út kereszteződésénél. Ezért a társaság ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

(OTS)

Fotó: CHUTTERSNAP, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások