A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Polacsek 970*250
Stihl 300*300

2020-ban ugyanannyit fizetünk az e-matricákért

acapella 640×480

December 1-jétől az autósoknak idén is lehetősége nyílik az éves országos és éves megyei matricák elővásárlására. Az úthasználati jogosultság a 2019-es évhez képest változatlan áron érhető el minden járműkategóriában, összesen 13 hónapos érvényességi idővel.

A díjak egyik díjkategóriában sem változtak, a személygépkocsik üzembentartóinak a megyematricáért 5000, az évesért 42980 forintot kell fizetniük. Lényeges tudnivaló, hogy az elővásárolt matricák érvényességének kezdete 2020. január 1., nem pedig a vásárlás napja vagy egyéb más decemberi nap, így ezek a jogosultságok idén még nem használhatóak. Az érvényesség vége 2021. január 31., azaz összesen 13 hónap érvényességi idővel számolhatnak az elővásárlók.

A kényelmi szolgáltatás révén az autósok elkerülhetik az év eleji sorban állást az értékesítési pontokon. További előny, hogy a matricák akár ajándékba is adhatók, vagy céges felhasználók esetén még idén költségelhetők.

Az elővásárlás bankkártyával vagy átutalással a https://e-autopalyamatrica.hu portálon akár regisztráció nélkül is elvégezhető díjmentes kiegészítő szolgáltatások igénybe vételével (balesetbiztosítás, üzemanyagkártya), továbbá SMS-ben, applikációk segítségével, valamint a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél is megoldható.

(OTS)

Fotó: Nabeel Syed, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások