A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Becmol 300×300

A Yanfeng Automotive Interiors új üzemet nyit Szerbiában

Acapella 640×480

A Yanfeng Automotive Interiors erősíti pozícióját Kelet-Európában – A gépjármű-belső ipar globális vezetőjeként elismert Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) a Šumadija régióban található új üzemének megnyitását ünnepli. A tervek szerint a vállalat a következő néhány évben 800 új munkavállalónak kínál majd munkát a régióban.

„Az új szerbiai üzemmel gyártási kapacitásunkat kívánjuk bővíteni Kelet-Európa növekedési piacán, illetve ügyfeleink növekvő jelenlétére reagálunk a régióban” – fejtette ki Tony Elenbaas, Vice President & General Manager, Europe & South Africa a Yanfeng Automotive Interiors.

Ez a vállalat első gyáregysége Szerbiában, ahol csaknem 18 500 négyzetméteres területen gyártanak gépjármű-belső alkatrészeket. Az üzem már kb. 180 új munkalehetőséget teremtett a régióban, és legalább 800 munkavállaló foglalkoztatására alkalmas. A foglalkoztatottak száma évről évre fokozatosan növekszik.

A jó infrastruktúra és a Kragujevac vonzáskörzetében rendelkezésre álló szakképzett munkaerő kulcsfontosságú volt a helyszín kiválasztásában. További szempontok közé tartozott a központi elhelyezkedés Dél- Kelet Európában, valamint a magyarországi, a cseh köztársasági és a szlovákiai YFAI üzemek közelsége.

(OTS)

Fotó: Lenny Kuhne, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások