A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Acapella 970×250
Tesa 300*300

Buchbinder árverés gépjármű-kereskedők és gépjárműflották működtetői számára: több mint 1000 gépjármű és díjmentes részvétel a karácsony programokon

finn wellness 640*360

A Buchbinder Csoport üzleti egysége, a Buchbinder Auktion ismét több mint 1000 gépjárművet bocsát árverésre a Buchbinder flottájából gépjárműkereskedők és gépjárműflották működtetői számára 2019. december 4-6-án Neunburg vorm Waldban. A helyszínen, illetve az online árverésre kerülő összes, különféle árkategóriájú gépjármű (kezdve a luxusautóktól a haszongépjárműveken át egészen a balesetet szenvedett, sérült járművekig) közvetlenül a Buchbinder flottájából származik. Az árverés kísérőprogramjaként különféle karácsonyi rendezvények várják a résztvevőket. Az árverésre érkezők számára ingyenes szállást, ellátást és díjmentes VIP szállodai transzfert biztosít a rendező, és a kiegészítő karácsonyi programokon is ingyenesen vehetnek részt.

A Buchbinder egyedi árverési feltételekkel rendezi meg az aukciót: nincsen közvetítői díj, nincsen feltételhez kötött értékesítés, nincsen újratárgyalás, hiszen az értékesítésre vonatkozó döntés az árverésen azonnal meghozásra kerül. Ezen felül a harmadik napon a gépjárműveknek nincsen előre megszabott, minimális ára. Az érdeklődők megtekinthetik a gépjárműveket a helyszínen, illetve online is elolvashatják a járműre vonatkozó részletes állapotjelentést.

A több mint 1000 gépjármű értékesítését célzó háromnapos árveréseken előfordul, hogy száznál is több licitáló van jelen a helyszínen, és mindegyik napon több száz online licitáló is részt vesz az aukciókon, így a Buchbinder árverések gyakorlatilag a legnagyobb ilyen jellegű gépjárműipari rendezvénynek számítanak Európában. A 2015 óta megrendezésre kerülő árveréseket minden alkalommal kiegészítő rendezvények és esti szórakoztató programok kísérik. Az aukciókra a Buchbinder Csoport Neunburg vorm Wald városában üzemelő, több 330000 négyzetméter területű logisztikai központjában kerül sor.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások