A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Gancia 970*250
Stihl 300*300

Gokartversenyen állt rajthoz Bessenyey Zoltán és Tassi Attila

finn wellness 640*360

Sikeresen zajlott a már hagyománnyá vált HELL Kart Média Gokart Bajnokság, melyet immár 4. alkalommal rendezett meg a HELL a sajtó képviselői számára. A rendezvényre ezúttal a 2019-es WTCR mezőny legfiatalabb pilótája, Tassi Attila és a kétszeres rally Európa-bajnok, Bessenyey Zoltán is ellátogattak.

Idén is megrendezésre került az Avalon Parkban lévő HELL Kart&Event Centerben a IV. HELL Kart Média Gokart Bajnokság, melynek Magyarország legmodernebb elektromos-gokart pályája adott otthont. A rendezvényre szép számmal ellátogattak a sajtó képviselői, hogy összemérjék tudásukat, és versenyszellemüket kiélve megkíséreljék megszerezni a pályacsúcsot Tassi Attilától. A heves csaták és az izgalmas futamok után végül Fehér Patrik, a Vezess.hu munkatársa állhatott a dobogó legfelső fokára.

A jóhangulatú rendezvényen a HELL Racing Team tagjai is rajthoz álltak; Tassi Attila a HELL Kart elektromos gokartjával, Bessenyey Zoltán pedig saját versenygokartjával indult, ebben a futamban azonban nem lett eredményhirdetés, sokkal inkább csak a sajtó munkatársainak tartott bemutatót a két pilóta.

Az újságírók, operatőrök és fotósok mellett az autósportban jól ismert nevek is felbukkantak a résztvevők között. Tiszteletét tette Vingler Attila, négyszeres Gokart Magyar-bajnok, Bereznay Dániel, az Alfa Romeo F1 eSport csapatának versenyzője és a Karting365 is képviseltette magát.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások