A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
acapella 300×300

Az ExxonMobil Mobil EV™ néven kifejezetten az akkumulátoros elektromos járművekhez kifejlesztett, új termékcsaládot kínál ügyfeleinek

finn wellness 640*360

A Mobil EV™ termékcsaládba tartozó termékeknek köszönhetően az akkumulátoros elektromos járművek nagyobb távokat tudnak megtenni két töltés közt, meghosszabbodik berendezéseik alkatrészeinek élettartama és biztonságosabbá válik a működésük – Az újonnan megjelentetett termékcsalád az ExxonMobil és az eredeti alkatrészgyártók közt a fogyasztók növekvő mobilitási igényeinek kielégítése érdekében folytatott szoros együttműködés eredménye.

Az új termékcsalád tagjai lefedik a kenőanyagok és kenőzsírok teljes skáláját, és kifejezetten az akkumulátoros elektromos gépjárművek hajtásláncával kapcsolatos, egyre magasabb szintű igények kielégítésére kerültek kifejlesztésre. Az előrejelzések szerint 2040-re a világon a könnyű gépjárművek kategóriájában a hálózatról (külső forrásból) tölthető hibrid elektromos járművek, az akkumulátoros elektromos járművek és az üzemanyag- (tüzelőanyag-) cellás járművek összesített aránya meg fogja haladni a 20 százalékot.

„A mobilitás manapság átalakulóban van, és a mobilitást szolgáló eszközök közt folyamatosan nő az elektromos hajtású gépjárművek aránya” – magyarázta Russ Green, az ExxonMobil kenőanyag-késztermék divíziójának alelnöke. „Vevőink és az eredeti alkatrészgyártók (OEM-ek) részéről egyaránt fennáll az igény arra, hogy az elektromos gépjárművek minél nagyobb hatótávval és minél optimálisabb biztonsági jellemzőkkel rendelkezzenek, és az ExxonMobil különleges pozíciójának köszönhetően képes ezeket az igényeket kielégíteni. Az új termékcsalád csak egy részét képviseli azoknak a termékeknek és szolgáltatásoknak, amelyeknek fejlesztésén dolgozunk ügyfeleink bővülő igényeinek minél magasabb szintű kielégítése érdekében.”

A Mobil EV termékcsalád tagjai, amelyeket az ExxonMobil kifejezetten az autógyártók és autóvezetők elektromos gépjárművekkel kapcsolatos mobilitási igényeinek szem előtt tartásával fejlesztett ki, olyan gondosan kiválasztott anyagokból kerültek összeállításra, amelyek lehetővé teszik, hogy az akkumulátoros elektromos gépjárművek hosszabb utat tegyenek meg két feltöltés közt, és ugyanakkor meghosszabbítják az alkatrészek élettartamát, és biztonságosabb működést biztosítanak.

Az ExxonMobil elkötelezett az iránt, hogy a több mint 135 éves működése során felhalmozott szaktudása alapján kidolgozott folyadékgyártási technológiáit és berendezéskezelési szakértelmét az autó- és alkatrészgyártók szolgálatába állítva támogassa partnereit olyan elektromos gépjárművek kifejlesztésében, amelyek kiemelkedő vezetési élményt biztosítanak ügyfeleik számára.

Az új termékcsalád kiadására azt követően került sor, hogy a vállalat nemrégiben kiterjesztette a Porsche-val való együttműködését a Formula-E 2019 / 2020-as szezonban megrendezésre kerülő versenyeiben részt vevő autókra. Az új együttműködési terület az ExxonMobil belépését jelenti az elektromos motorsport világába. A vállalat olyan Mobil márkájú, elektromos hajtóművekhez való nagyteljesítményű hajtóműolajokat biztosít a Porsche számára, amelyeket kifejezetten az elektromos járművek speciális igényeinek (ideértve az elektromos vezetőképességet, a hűtési teljesítményt és az anyagok egymással való kompatibilitását) kielégítésére fejlesztettek ki.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások