A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
acapella 300×300

Íme a Duna Autó Zrt. tippjei nyaraláshoz

finn wellness 640*360

Ha nyaralni indulunk, az alábbi előkészületeket érdemes megtenni, hogy a legnagyobb biztonságban és a legkellemesebb körülmények között utazzunk a vágyott úti cél féle.

Utasbiztosítás

Egy baleset vagy más váratlan esemény kétségtelenül tönkreteheti a nyaralásunkat ezért javasolt utasbiztosítást kötni indulás előtt. Nem árt tudni azt sem, kihez fordulhatunk baj esetén, és jó, ha van nálunk európai baleset-bejelentő lap.

Tartozékok

Hosszabb útra készítsük be a megfelelő tartozékokat: izzókészlet, vontatókötél, pótkerék, emelő és kerékkulcs a legfontosabbak. Az alábbiak meglétét pedig az európai országok többségében előírják: elsősegélydoboz, elakadásjelző háromszög, láthatósági mellény minden utas számára.

Átvizsgálás

Nézessük át kocsinkat, mielőtt nyaralni indulunk. Érdemes megnézetni a futóművet, a lámpák és abroncsok állapotát.

Tiszta klíma

A forró nyári napokon nagy hasznát vehetjük a klímának, ám nem mindegy, az milyen állapotban van! Az egészségügyi problémák elkerülése érdekében rendszeresen, de legalábbis a hosszú út előtt fordítsunk gondot a klímaberendezés fertőtlenítésére.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások