A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Roche 970*250
Linea 300*300

Tassi Attila hazai pályán mutatta meg először harciasságát a WTCR közönségének

Acapella 640×480

A WTCR mezőny legfiatalabb versenyzője a pénteki első szabadedzésen a leggyorsabb köröket futotta, azonban az edzés vége előtt pár perccel visszacsúszott a még mindig előkelő 3. helyre.

A szombati időmérőn is szépen teljesített a magyar pilóta, övé volt 7. leggyorsabb idő, így jó esélyekkel vágott neki a hétvége első időmérőjének. A „super grid” ismét megmutatta, hogy minden idők egyik legerősebb mezőnye gyűlt össze a szezonra – század másodperc különbségeket láthattunk az élen állók és a középmezőnyben versenyzők ideje között, így a kiélezett küzdelemben Tassi a 18. rajtkockát szerezte meg magának, az első futamon pedig a 15. helyen ért célba.

A vasárnapi első időmérőnek újult erővel vágott neki. Ezúttal a 17. helyet sikerült megcsípnie. A 2. futamon nem csak a szél nehezítette meg a versenyzők dolgát, de az eső is eleredt, a KCMG Honda versenyzője azonban nem csüggedt, sőt, remélte, hogy a vizes pálya előnyére válhat, és igaza is lett: Tassi végre megmutathatta a WTCR közönségének is harciasságát és bevállalósságát, nagyon izgalmas perceket okozva a közönségnek, azzal, ahogyan a 8. helyig küzdötte fel magát.

„Szerettem volna nem csak magam és a csapatom miatt, de a szurkolóim miatt is jobb eredményt elérni, mint szombaton, nagyon örülök, hogy sikerült a 8. helyet megszereznem és végre én is egy kis balhéba keveredhettem a pályán. Az első szabadedzés jól sikerült pénteken, de utána sajnos szombaton az autó beállításaival akadtak gondjaink, a vasárnapi időmérőn már én is hibáztam, de valahol még örülök is ennek, mert szerintem csak így lehet fejlődni, szóval remélem, hogy a következő versenyeken egyre jobb és jobb leszek.” – mondta Tassi Attila, aki a harmadik futamot végül a 14. helyen zárta.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások