A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Roche 970*250
Lufi 300*300

Hihetetlen, hogy mennyit ér a világ legdrágább autója

Acapella 640×480

Nem meglepő, hogy a nagy teljesítményű luxusautóival világhírnevet szerzett Bugatti jegyzi azt az autót, amihez a gyűjtői darabokat leszámítva rekordáron lehet hozzájutni. 2019-ben, a svájci Genfben mutatták be a Le Voiture Noire fantázianevű autót, amely alapjait a Chiron modelltől kapta.

Az autó kézzel épített, a karbonszálas elemeit Etienne Salomé tervezte, a jármű külső kialakítása még a Bugatti többi, hasonló modelljéhez képest is extravagáns megjelenést biztosít, többek között egyedi visszapillantók, LED-es hátsó világítás és a kerekek.

A La Voiture Noire-t 8.0-ás, W16-os turbós motor hajtja, a nyugodt vezetési élmény érdekében összkerékmeghajtásos és hétfokozatú sebességváltóval szerelték fel. Az elégetett üzemanyag hat kipufogón keresztül távozhat.
Ugyan a teljesítményével kapcsolatos adatokat egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó, azt lehet tudni, hogy alacsonyabb lesz a végsebessége, mint a Bugatti Chironnak. Az első La Voiture Noire-t 16 millió euróért vásárolták meg, számos egyéb kiegészítővel.

És, hogy kinek van ennyi pénze? A sajtóhírek szerint a luxusautókért rajongó portugál klasszis, Christiano Ronaldo garázsába fog hazatérni a 2021-re elkészülő szuperautó.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások