A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Henkel 970*250
Finn wellness 300×300

Az ELMŰ-ÉMÁSZ új cége az E-mobilitásban is jelentős szerepet vállal

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A napelem rendszerek és az elektromos mobilitás kiaknázására, valamint a meglévő belső szinergiák, és az új megoldások bevezetése érdekében jött létre a német innogy-hoz tartozó ELMŰ-ÉMÁSZ csoport legújabb tagja, a Solutions Kft., amely a cég áram- és gázszolgáltatáson túlmutató tevékenységeit foglalja magában.

– Már most négy napelemes projektről tárgyalunk a Fővárosi Vízművekkel, de több befektetővel is zajlanak egyeztetések további, összesen több száz megawattos napelem park beruházás megvalósításáról. Tekintélyes növekedés várható ezen a piacon idén és a következő években Magyarországon – mondta Nagy Zoltán, a Solutions Kft. ügy-vezetője, aki hasonló bővülésre számít a hazai piacon az elektromos mobilitás terén is.

– 2018-ban több mint 100 elektromos töltőállomást telepített az ELMŰ-ÉMÁSZ és a Solutions Kft. A villannyal hajtott autók száma gyorsabban nő, mint korábban várható volt: 2019-2020 környékén eredetileg 3-5000 elektromos autó megjelenésére számítottunk, ehhez képest már most több mint 10 ezer árammal hajtott gépkocsi fut a magyar utakon – emelte ki a Solutions Kft. ügyvezetője. Hozzátette, az a cél, hogy továbbra is a piac meghatározó szereplői maradjanak, és mintegy 30 százalékos részesedést érjenek el ezen a téren is.

(OTS)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások