A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
EfEf 970*250
Újház 300*300

Egy lélegzetelállító futurisztikus autó a dél-koreai gyártótól

acapella 640×480

A Kia olyan tanulmányautóval rukkolt elő, hogy mindenkinek tátva marad a szája. A Genfi Autószalonon mutatta be a dél-koreai gyártó az Imagine by Kia névre keresztelt autót, melyet nem szeretnének „beskatulyázni”, kategóriák között mozgó járműről beszélnek.

Ilyen elképesztő a dizájn

Hat, kézzel felvitt festékrétegnek köszönheti különleges, szemet gyönyörködtető csillogását az autó, ám az igazi látványosság a belső térben vár ránk: az utasteret ugyan a letisztult formák jellemzik (bár a ragyogó színek itt is megjelennek), az igazán nagy dobás a műszerfalon felsorakoztatott 21 darab, hullámalakban elhelyezett monitor.

A sorozatgyártásból ugyan kimarad a rengeteg kijelző, hiszen az alkotók csak a manapság elterjedt kijelzőmániát akarták kimaxolni a tanulmányban, valamint megmutatni, hogy a hagyományos autógyártókat nem mosthatják le a pályáról a startupok. Hogy mit tud az autó, és mikor kezdik a sorozatgyártást, egyelőre nem lehet tudni. Annyi biztos, hogy egy elektromos autó építőkészletet használtak fel.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások