A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lufi 970*250
M-gel 300*300

Telefonos appal lesz elindítható az elektromos autók töltése

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Mobilitás Kft. bővíti Mobiliti nevű mobilapplikációját, mivel töltőiken hamarosan megszűnik az automatikus töltés a kábel csatlakoztatását követően. Így a töltés az applikációból lesz kezdeményezhető.

Előnye, hogy az autósok számára jobban nyomon követhetővé válik a töltés, és az elindított töltést is ők maguk tudják majd leállítani az appon keresztül. Elsőként a budapesti KÖKI terminál parkolójában található Mobiliti töltőknél érhető tettem a változás, itt három töltő már csak az alkalmazás segítségével indítható el. Jelenleg még folyik a tesztelés, a jövőben pedig fokozatosan kívánják elterjeszteni az új töltési módot az egész ország területén. Az Android és iOS okostelefonokról is elérhető app és a töltés is ingyenes az ügyfelek számára.

A Mobiliti jelenleg több villámtöltő kiépítésén is dolgozik országszerte, főleg az autópályák mentén szeretnék ezeket telepíteni, ezzel könnyítve az elektromosautó-tulajdonosok dolgát.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások