A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Acapella 970×250
Tesa 300*300

Hamarosan eldől, hogy bővül-e új csapattal a Formula E

acapella 640×480

Még 2019 elején aláírhatja a szerződést a Ford és a száguldó cirkusz elektromos változata. A Ford Performance Motorsport főnöke úgy fogalmazott, hogy továbbra is mérlegelnek, a döntés hamarosan megszülethet. A szervezők minden bizonnyal arra is találnak megoldást, ha a széria rajtrácsa időközben megtelik.

„Tekintettel arra, hogy milyen ciklust tervezünk a közúti autók számára, eléggé érdekeltek vagyunk abban, hogy a közeljövőben a profilunk részévé tegyük a motorsport villanyos formáját. A továbbiakban is tanulmányozni fogjuk az összes ilyen opciót, és gyanítom, 2019 elején fogjuk meghozni a döntéseket”- fogalmazott a Ford Performance Motorsport vezetője.

Az amerikai gyártó most főként üzleti szempontok miatt a WEC/IMSA sorozatokra koncentrál a GT modellel. A két széria szabályai nagyon közel állnak egymáshoz, és úgy lehet viszonylag hatékonyan szerepelni, hogy közben jó reklámot kap a közúti modell is. A Ford egy éve tárgyalt a Formula E vezetésével egy esetleges indulásról, az csak most derült ki, hogy a csend ellenére még közel sem lefutott a téma.

A cég szerint a Formula E továbbra is fent van az opcióként szóbajövő szériák listáján. A Ford Performance Motorsport vezére kifejtette, 2018 folyamán alaposan szemügyre vették a versenyzés különböző formáit, legyen szó hibridekről vagy teljesen elektromos kocsikról.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások