A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Újház 970*250
Praktiker 300*300

Ilyen az, amikor két volt F1-es évek óta rivalizál, most amatőrnek nevezte egyik a másikat

Acapella 640×480

Nelson Piquet és Felipe Massa kapcsolata elég régóta nem nevezhető rózsásnak. A két pilóta viszonya még a Formula-1 2008-as szezonjában romlott meg, amikor Piquet a Renaultnál, Massa pedig a Ferrarinál versenyzett.

Mi az ellenszenv oka?

Massa a szezonban hatalmas harcot vívott a címért, amit végül az utolsó utáni pillanatokban elbukott – egy pontot vert rá Lewis Hamilton. Az idén a Formula E-ben debütált rendkívül tapasztalt brazil szerint a címét javarészt a Szingapúrban történtek miatt bukta el, amikor Piquet utasításra, szándékosan a falnak vágta az autóját, hogy ezzel egy biztonsági autós fázist idézzen elő, előnybe helyezvén a csapattársát, aki végül meg is nyerte a versenyt.

Massa versenye pedig totális kudarc volt a bokszutcában történt hiba miatt, és így több pontott bukott, amivel viszont meglett volna a cím. A részletek csak a következő szezonban kerültek nyilvánosságra, ami után Nelson távozott az F1-ből, akárcsak Briatore, aki először örökös eltiltást kapott, majd azt visszavonták, de a legendás csapatfőnök már nem tért vissza.

Az eset után külön folytatták, de a Formula-E mezőnyében ismét találkoztak. A marokkói szabadedzésen újoncként bemutatkozó Massa volt most az, akire Piquet kiakadt. Az edzés végén a brazil nagyon dühös volt honfitársára, aki épp a bokszutca felé vette az irányt, de az utolsó kanyarban majdnem összeütköztek egymással. Piquet nevetségesnek nevezte az esetet és úgy fogalmazott, hogy Felipe amatőr volt.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások