A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Heszperidák 970*250
Perfect look 300*300

Megégett a pickupja miközben embereket mentett – újat kap a gyártótól

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Míg nálunk kellemes késő őszi idő volt novemberben, Kaliforniában hatalmas tűzvész pusztított. A lángtenger több tucat halálos áldozatot követelt és több települést gyakorlatilag teljesen elpusztított.

Paradise városa is teljesen leégett, itt élt Allyn Pierce is, aki azonban még időben ki tudott volna jutni. Az egészségügyi ápoló azért ment vissza a tűzzel körülzárt városba Toyota Tundrájával, hogy segítsen azokon, akik nem tudtak elmenekülni. Több életet mentett meg, a tűzzel körülzárt úton közben szinte megolvadt a pickup külső része – erről pedig Instagramra töltött fel képeket.

Az ápoló posztját aztán felkapta a The New York Times egyik újságírója, a hőstett innen pedig pillanatok alatt eljutott az autó gyártójához. A Toyota csapata Pierce posztja alatt gratulált az ápoló bátorságához és biztosították arról, hogy szétolvadt autója miatt nem kell aggódni, ugyanis kap tőlük egy újat.

A Toyota jó érzékkel időzítette az ajándékot társadalmi felelősségvállalása részeként. A felajánlás egyáltalán nem lett promótálva a cég részéről, noha erre nem is volt szükség, mert a hír futótűzként terjedt a közösségi oldalakon, ahonnan több sajtótermék is átvette.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások