A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Heszperidák 970*250
Köki 300*300

Elárulta a Mercedes titkát az F1 motorsport-igazgatója

Acapella 640×480

„A sikerek ellenére sem ülnek a babérjaikon” – ezt Ross Brawn nyilatkozta, miután az istálló sorozatban az ötödik dupla világbajnoki címét is behúzta. A Ferrari és a Mercedes korábbi kulcsfigurája azt mondta, hogy a csapatnál tudják, hogyan kell fenntartani a sikert és elvégzik az ehhez szükséges munkát.

A szakember szerint a Mercedesnél tisztában vannak azzal, hogy nem szabad megfeledkezni arról, hogy a munkát évről évre újra kell kezdeni. A siker kulcsa az, hogy a csapatnál folyamatosan számolnak az ellenfelek fejlődésével, ami még inkább motiválja az istállót.

Brawn azt mondta, sok embert ismer a jelenlegi csapatból, mert 2009-ben együtt dolgoztak még a Brawn GP-nél, majd utána a gyári Mercedesnél is négy éven keresztül. Szerinte azok az emberek mindig szenvedélyként tekintettek a Formula-1-re, ezért akkor sem adták fel, amikor a feladat jóval összetettebb volt.

A sportvezető ugyanakkor a pilóták érdemeit sem hagyta figyelmen kívül. Brawn már korábban gratulált Lewis Hamiltonnak, aki szerinte még akkor is megmutatta küzdeni akarását, amikor már biztos volt újabb világbajnoki címe. Csapattársát, Valtteri Bottast is csak dicsérni tudta: szerinte a finn pilóta megmutatta, hogy tökéletes csapatjátékos és a lehető legnagyobb mértékben lojális a Mercedeshez.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások