A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

Ezért válassz kempingbuszt

acapella 640×480

Nyaraláshoz kiváló társ lehet a Toyota új autója: a Mercedes Marco Poloja és a Volkswagen Californiája után most a Toyota is előrukkolt egy kempingbusszal, amelyet ugyan külső szakértővel gyárttattak, de az autót hivatalosan a Toyota márkakereskedésekben találjuk meg.

Akár lakhatnánk is benne…

A Toyota Proace Lerina a Földközi-tengeri Lerins-szigetcsoportról kapta a nevét. Kívülről nem sokban különbözik bármelyik másik kempingbusztól, egyedül a tetőlemez környékén látunk különbséget, méghozzá azért, mert a tető felemelhető és felárért egy dupla ágyat meg plasztik ablakokat is kérhetünk rá. Így az autó négy fő számára biztosít férőhelyet, alaphelyzetben pedig a hátsó, kétszemélyes üléssorból hajtogathatjuk ki az ágyat. De rendelhetünk bele még két extra, kivehető ülést, ha hatan szeretnénk utazgatni.

Választhatunk hozzá teljesen felszerelt konyhát, fűtőtestet, gardróbszekrényt és kemping vécét is. A túrabusz 42 ezer fonttól (15 millió Ft) vásárolható meg. A Wellhouse Leisure nevű építő cég pedig balkormányos példányok kialakítására is hajlandó, így itthon is örülhetünk, ha megtetszett a hétköznapokban teljes értékű autóként, a családi nyaralás idején pedig kempingautóként használható Toyota.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások