A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Köki 970*250
Henkel 300*300

Ezért volt igazi klasszis Schumacher

Acapella 640×480

A hétszeres világbajnok Formula-1-es pilótáról lassan öt éve nem lehet tudni semmit. 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet, ezután pedig teljes hírzárlatot rendeltek el az állapotáról.

Ilyen volt vele dolgozni

Nemrég korábbi csapatának volt főnöke, Stefeno Domenicali árulta el, hogy miért volt különleges Michael Schumacher és milyen volt vele dolgozni a Scuderiánál.

Az egykori csapatfőnök szerint mostanában szokatlan módon az élő legenda soha nem kritizálta csapatát, még akkor sem, amikor az indokolt lett volna. Domenicali azt mondta, hogy Schumacher ehelyett minden hibát közösen elemzett a mérnökökkel, ha volt rá lehetősége.

Az olasz szakembert már akkor is lenyűgözte, hogy soha egyetlen szót sem lehetett hallani tőle a csapata ellen. Schumacher a nagy silverstone-i balesete után sem akadt ki a csapatára, pedig a probléma forrása az volt, hogy a csapat valamit nem rögzített a féknél, így nem volt féknyomás.

A baleset okáról eddig semmit sem lehetett tudni, annak ellenére sem, hogy az ütközésben eltört Schumacher lába. A szerelőket lenyűgözte a pilótaklasszis hozzáállása. Több versenyzővel ellentétben együtt dolgozott a mérnökökkel és olyan változtatásokat volt képes kitalálni, amelyekkel növelni tudták az autó teljesítményét.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások