A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Becmol 970*250
Roche 300*300

Itt az új Porsche Macan

Acapella 640×480

A Porsche 2014-ben állt elő sportos divatterepjárójával, a Macannal. Most a vállalat felfrissítette népszerű modelljét.

Ilyen lett az új Macan

Új első légbeömlőket, új LED-es fényszórókat és hátsó lámpát kapott a felfrissített modell, mely négy új színben is elérhető, ezek a következő fantázianeveken futnak: Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic és Crayon.

A Macan új 20 és 21 colos könnyűfémfelnikel rendelkezik, jobb tapadású sportgumikkal látták el. Belül 11 colos központi érintőkijelző kapott helyet, átvariálták a szellőzőrostélyokat, van benne légminőséget javító ionizátor és fűthető az első szélvédő. Nem érdemes kihagyni a felsorolásból az adaptív tempomatot, a mostantól alapáras Connect Plus modult és a Here Cloud felhőalapú közlekedési információs szolgáltatást.

Forrás: porsche.com

Három benzinmotor érhető el a kínálatban: a négyhengeres alapmotor 245 lóerős teljesítményű, a háromliteres turbós V6-os motor 354 lóerőt tud, a 2,9 literes biturbó V6-os pedig 440 lóerőt. Dízeles változat nincsen és egyelőre nem tudni, várható-e a későbbiekben.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások