A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Köki 970*250
Polacsek 300*300

Ritka és különleges autók lepték el Balatonfüredet

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Különleges élményben lehetett része annak, aki május első hétvégéjén Balatonfüredre látogatott. Az idén ötödik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance fontos esemény a klasszikus autó rajongók körében. A balatonfüredi Tagore sétányon helyet kapott rendezvényen a szakmai zsűri négy főkategóriában – veterán, vintage, classic és youngtimer – díjazta a csodás autókat és motorkerékpárokat.

 

A különleges autók seregszemléje

 

Az V. Balatonfüred Concours d’Elegance fődíját egy 1939-es Tatra 87-es nyerte el, a bajor prémiumgyártó különdíját pedig egy 1970-ben gyártott Lombardi GrandPrix. A rendezvény idén is a BMW Group Magyarország kiemelt támogatását élvezte, így nem meglepő, hogy az esemény ünnepélyes zárásán egy vadonatúj BMW M5-ös is megjelent a klasszikus autók élén. A díjakat Valker Viktor, az esemény alapítója és Massimiliano di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója adta át.

A BMW Group Magyarország két ritkasággal örvendeztette meg a klasszikus autók szerelmeseit, egy 1959-es BMW 503-as Coupé-val, valamint egy 1965-ös évjáratú Morris Mini Traveller-rel. A régi BMW-k mellett az újak is helyet kaptak: a vadonatúj BMW X4-et, az M5-öt, illetve a 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio MINI legfrissebb változatát is bemutatták a nagyközönségnek. A BMW Motorrad újdonságai közül a 750 darabos limitált sorozatú HP 4 Race modellt csodálhatták meg a látogatók.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások