A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Perfect Look 970*250
Stihl 300*300

Akár ilyen menő is lehetne a Mitsubishi Eclipse

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Szabadidő-autó kapta az Eclipse nevet a Mitsubishinél, pedig akár a sportautós vonalat is folytathatták volna egy ilyen klassz kupéval.

A 2017-es Genfi Autószalonon találkoztunk élőben először a Mitsubishi Eclipse Cross nevű szabadidő-autóval, ami pontosan olyan, mint az összes többi kategóriatársa, így néz ki:

Az Eclipe névvel azonban többekben rögtön csalódást keltett a magas építésű autó, hiszen 1990-től keresztmotors, első- vagy összkerék-hajtású sportkupék kapták ezt a típusnevet a Mitsubishi családon belül. Talán a Halálos iramban filmek hatására legnépszerűbb megjelenési formája a második generációs modell, ami így fest:

Ezt az 1995-től gyártott modellt vette alapul virtuális koncepciójához Enoch Gabriel Gonzales, aki bizonyára maga is hiányolja az autót a jelenlegi igencsak szerény kínálatból. A főbb stíluselemek megmaradtak, mint a szűkre húzott lámpák vagy a rendszámtábla alatt lévő hatalmas hűtőnyílás, de még a tetővonala is hozza a népszerű elődöt. Ezzel együtt igazán jól illeszkedik a mai vonalba élesebb vonalaival és sportosabb hátuljával, ahol markánsabbak lettek a lámpák és kipufogóból is négy darab jutott.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások