A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Acapella 970×250
Lufi 300*300

Szédítő lépcsőn küldték fel a legújabb Range Rovert

acapella 640×480

A mennyország kapujának is nevezik azt a lélegzetelállító sziklaképződményt Kínában, ami úgy néz ki, mintha egy másik világba nyitna ajtót. 99 kanyar és 999 lépcső vezet fel ide, és most ezt a szédítő utat mászták meg a legújabb Range Roverrel.

Szeretik a kihívásokat a Jaguar Land Rovernél, ezért azok után, hogy nemrég leküldtek egy Range Rover Sportot egy hó nélküli svájci sípályán, most egy másik példánnyal a világ egyik legmagasabb lépcsősorát mászatták meg. 999 lépcső vezet fel a Tianmen Nemzeti Parkban, Kínában ahhoz a sziklaképződményhez, amit A mennyország kapujának is neveznek.

A kormánykerék mögé pedig az egyik legtapasztaltabb kínai autóversenyzőt, Ho-Pin Tungot ültették, aki nyert már a 24 órás Le Mans-i futamon, de Formula E-ben és Formula–1-ben is vezetett.

A kihívásról készült videóból kiderül, hogy már a lépcsők aljáig vezető út sem mindennapi, 99 kanyarból áll, és van olyan látványos, mint a Stelvio-hágóra vezető út.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EUwzWHD3Htg&w=854&h=480]

A tempós szerpentinre és a meredek lépcsősorra is kiváló választás volt a Range Rover Sport legújabb, konnektorról tölthető változata, amit 300 lóerős benzinmotor és 116 lóerős elektromotor hajt együttesen.

 

 

 

Adatforrás: Player.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások