A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
acapella 970×250
Praktiker 300*300

Hogy miért ilyen furcsa ez a Mustang? Eláruljuk!

acapella 640×480

Kicsit kisebb, kicsit gyengébb és az arányai sincsenek a helyén ennek a Ford Mustangnak, ami valójában nem is egy amerikai izomautó.

Már több mint ötven éves és igazi klasszikusként tartjuk számon a Ford Mustang-ot, melynek szinte minden generációja emlékezetes és soha nem látott népszerűségnek örvend, hiszen pár éve már többek közt hazánkban is kapható. Vezethetősége sokat javult annak érdekében, hogy az európai vásárlók igényeinek megfeleljen, de a klasszikus ’60-as évekbeli Mustang még nagyon nem állt ezen a szinten. A forma viszont ikonikus, így nem csoda, ha sokan szeretnének ilyesmi tárgyat a birtokukban tudni.

Biztos így volt ezzel annak a Mazda MX-5-ösnek a tulajdonosa is, aki úgy határozott, hogy az apró japán roadstert amerikai gúnyába öltözteti. Egész jól sikerült a mű, csupán az arányokból és a méretekből sejthető, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Az Egyesül Államokban, egész pontosan az ohioi Salemben kínálják eladásra a befejezetlennek tűnő művet, melynek külsején azért van még mit reszelni, de összességében jobban fest, mint a belső, ami maradt a régi és nincs is kicsattanó állapotban. A furcsa szerkezetben 160ezer kilométer van és 2,5 millió forintnyi amerikai dollárért szeretnének túladni rajta.

Kérdés, hogy vajon ki vágyik egy amerikai gúnyába öltöztetett japán roadsterre az alkotóján kívül?

 

 

Adatforrás: Vezess.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások