A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Linea 970*250
Acapella 300×30

Sárban dagonyáznak a Lamborghini Huracánnal

finn wellness 640*360

Nem épp terepre, de pláne nem saras terepre tervezte a Lamborghini a Huracánt, de mit is tehet az ember, ha túl sok a pénze? Nos, akármit. Például Los Angeles közelében randalírozhat a mocsokban a méregdrága olasz sportautóval, amíg tiszta sár nem lesz.

Továbbra sem szeretjük az autók kínzását, de van valami élvezhető abban, ahogy a kompresszorral 800 lóerősre húzott Lamborghini Huracánnal a vízel bőségesen áztatott földúton szórakozik egy los angelesi tulaj.

A lapos sportkocsi meglepő módon jól tűri a terepet, sőt, a rövidfilmen még egy Audi RS3 és egy BMW 330i is látható, amint bemocskolják magukat. A Lambo tulaj védelmére szolgáljon, hogy kedvencét dupla rétegű fóliával vonta be, az első lökhárítót pedig alulról extra műanyaggal védte. Azért így is kellett pihentetnie a megvadult bikát, mert a motor és fékhűtő nyílásokat ellepte az iszap, így a hőfok nagyobb lett az ideálisnál.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kH6YyVBsFdA&w=600&h=337]

 

 

 

Adatforrás: Autoblog

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások