A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Köki 970*250
Újház 300*300

Ha kevés a Q7-es, akkor vegyél luxustankot!

finn wellness 640*360

Ha egy igazán hihetetlen járműre vágysz, ami mellett egy Q7-es is apróságnak fog tűnni, akkor a luxustankot neked találták ki! Bár egy BMW X5-ös vagy Audi Q7-es is fenyegetően mutat a visszapillantó tükörben, de azért egy tank messze felülmúlja ezeket a nagyra nőtt luxus SUV-kat. Viszont a tankok célszerszámok, így kevés bennük a hely, rossz a kilátás és számos hátrányuk akad. A The Grand Tour azonban erre is megtalálta a megoldást, a Ripsaw nevű vállalat készít katonai járművekből erős és gyors luxusjárgányokat is, mint amilyen ez az EV2-es tank, ami a leggyorsabb a világon.

A tankban lévő 6,6 literes, V8-as dízelmotor 700 lóerős teljesítményű, mellé pedig 1322 Nm csúcsnyomatéka van. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 3,5 másodperc alatt gyorsul, ami egészen hihetetlen, a végsebessége azonban csupán 130 km/óra. Minden luxustankot egyedileg, a tulajdonos igénye szerint gyártanak, a bemutatóban szereplő darab bőven több mint 100 millió forintjába került a vevőnek.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FBqU1WkjnjI&w=700&h=394]

 

 

Adatforrás: Vezess.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások