A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Henkel 970*250
Gancia 300*300

BMW Active Hybrid e-Bike

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A BMW Active Hybrid e-Bike új fejezetet nyit a BMW Bikes kollekciójának sikertörténetében. Ez az új e-bicikli megmutatja, hogy az innovatív technológia és a luxus dizájn harmonikusan olvadhat össze egy esztétikailag kellemes koncepcióban.

Az Active Hybrid tökéletes bicikli hosszú- és rövidtávú utakhoz egyaránt kiváló, minden egység egy átdolgozott meghajtó rendszerrel működik, ami jelentős teljesítménynövelést eredményez. A fejlett Brose elektromos motort bármikor be lehet kapcsolni, ha az emberi lábmunka mellé jól jön egy kis segítség.

A BMW Active Hybrid e-Bike 250W energiát és 90 Nm nyomatékot termel. Az 504 wattórás akkumulátor biztosítja az elektromos energiát a pedál asszisztenciához, amivel maximum 100 kilométert lehet megtenni, de akár el is távolítható a bicikliről. A biciklis állítani tudja a pedál asszisztencia mértékét az új kijelzőn keresztül, és négy különböző módból választhat az ECO-tól (50%) a TURBO-ig (275%). Mind a motor, mind az akkumulátor be van építve a hidroformált alumínium vázba, ezzel kiemelve a bicikli elegáns és sportos sziluettjét.

A vázat az ismerős BMW Bullneck hangsúlyozza ki, és a bicikli exkluzív Frzozen Black és Arctic Silver színekre lett festve. A sárvédők a bizonyítékai annak, hogy a tervezőcsapat a legapróbb részleteknél is a maximumra törekedett. A LED világítást az alumínium sárvédőkbe építették a hátsó kerék fölé az optimális biztonság érdekében, miközben még egy kis dizájn elemet csempésztek a biciklire.

A nyereg kifejezetten az e-biciklisták igényeinek megfelelően lett kialakítva. A BMW Group Designworks részlege a nyereggyártó Selle Royale-t bízta meg ezek elkészítésével, hogy utánozhatatlan élményben legyen része a biciklizőknek. A rövid orr és a felemelhető nyereg stabil ülő helyzetet biztosít, és segíti megtartani az egyensúlyt gyorsításnál és fékezésnél. Mikro USB nyílás és Bluetooth funkció van az akkumulátoron, ami lehetővé teszi, hogy a biciklis rögzítse a telefonját a kétkerekűhöz. A BMW Active Hybrid e-Bike kereskedelmi ára 3,400 euró körül mozog.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások