A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

Star Wars Nissan 350Z

acapella 640×480

Egy Csillagok Háborúja rajongó képes volt egy kisebb vagyont áldozni arra, hogy elcsúfítsa japán roadsterét. Így megszületett a Star Wars által inspirált Nissan 350Z, melynek csomagtérfedelén még R2D2 is pózol nekünk.

Az újabb Star Wars film megjelenésével ismét rajongási hullám vette kezdetét az emberek között, akik esetenként a legkülönfélébb módokon tudják kifejezni imádatukat kedvencük iránt – de az eredmény nem mindig nyerő.

Itt van például ez a Nissan 350Z Roadster, amit képes volt gazdája teljesen átalakítani, hogy egy Star Wars univerzumbeli járműre hasonlítson. Bár a közel egy hónapja megrendezett Los Angelesi Autószalonon a Nissan gyári SW kiadású modelleket is bemutatott valaki úgy érezte, el kell készítenie saját adaptációját – kevés sikerrel.

Az R2D2 droidot is magán hordó roadstert egy parkolóházban kapták lencsevégre, ám csupán egyetlen kép erejéig – talán hiperűrsebességre kapcsolt és eltűnt – így nem láthatjuk, mit ábrázol eleje, de talán jobb is.

 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások