A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lufi 970*250
M-gel 300*300

Magyar virtuáltunner készítette el a trágyahordó Lamborghinit

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Újabb munkagépre nyílt lehetőség a traktorok mellé a Lamborghini kínálatában, a lehetőséget a magyar virtuáltuner látta meg az Urusban és el is készítette a platós kivitelt.

A magyar virtuáltuner, X-Tomi nem sokkal a Lamborghini Urus megjelenése után tovább is gondolta a koncepciót és természetesen meg is mutatta az olaszok legsportosabb SUV-jánek további változatait, melyekben nagy potenciált érzünk. Itt van rögtön a háromajtós kivitel, mely tökéletesen harmonizál a formákkal és a sportautós megjelenéssel, csak a praktikum oltárán kell egy kis áldozatot hozni.

Ha már Lamborghini, akkor nem maradhat el a bitang Performante kivitel sem, mely biztosan megmozgatta az olaszok fantáziáját is. A fekete kiegészítők, hatalmas felnik és a kivillanó hátsó szárny igazán jól áll az Urusnak.

Az X-osztályos Mercedesszel megszületett az első prémium pick-up és valójában a Lamborghini LM002-es is platós terepjáró volt. Meg persze a Lamborghinitől sem áll távol a dolgos magatartás, gondoljunk csak a traktorokra, amik mellé tökéletes kiegészítő a dolgos kivitel:

 

 

 

Adatforrás: Vezess.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások