A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Tesa 970*250
Polacsek 300*300

Nincs ennél feljebb: 1,3 milliárd forintos Bugattit hirdetnek itthon eladásra

finn wellness 640*360

Az eladó sorba került Chiron lényegében teljesen új, alig néhány száz kilométert tettek csak meg vele.

A Bugatti tavaly március elején leplezte le a Veyron hipersportkocsi utódját, a nem kevesebb mint 1500 lóerős teljesítményre képes, és 400 km/h-t meghaladó végsebességű Chiront. Az 1600 Nm nyomatékot termelő négyturbós autó igazi ritkaság, hiszen mindössze 500 példányt gyártanak belőle, és ezek közül az egyik példány most felbukkant egy itthoni hirdetésben. Konkrétan erről a kék példányról van szó:

A mintegy 1,3 milliárd forintos vételáron kínált autó idén januárban hagyta el az összeszerelő sort, és az azóta eltelt hónapokban mindössze 580 kilométert hagyott maga mögött. A vélhetően befektetésnek vásárolt Bugatti Chiron sajnos nem tekinthető meg Magyarországon: a ritkaság garázsa Németországban, a München melletti Harrban található. Egy 630 kilométeres utazást vélhetően bármelyik potenciális vevőnek megér ez a petrolhead gyöngyszem.

 

Adatforrás: HVG

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások