A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
acapella 300×300

Gyártásra kész a Jaguar elektromos crossovere

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Az utolsó simításokat végzik a Jaguar I-Pace villany-szabadidőjárművön. Annyira biztosak a dolgukban, hogy még egy reménybeli ügyfelet is magukkal hívtak.

Gyártásra kész a Jaguar elektromos crossovere

A Jaguar márkakereskedései 2018 márciusától fogadják a megrendeléseket az I-Pace elektromos crossoverre. A cég a típusbizonyítványhoz szükséges mérésekre felkészülve közúton tesztelte az autó egy kései prototípusát, méghozzá a modell legnagyobb piacának ígérkező Amerikában.

De nem ám egyedül, titokban: meghívtak egy potenciális ügyfelet is, hogy személyesen ellenőrizze a fejleményeket. Az illető „amiatt aggódott, hogy képes lesz-e megtenni egy feltöltéssel kedvenc autós túráját”, ami véletlenül pont 315 kilométeres, azaz belefér a gyártó által megadott 320 kilométeres hatótávolságba.

Image result for jaguár i pace

A további műszaki részletekről majd a piaci bevezetéskor nyilatkozik a cég, annyit azonban elárultak, hogy a fejlesztési cél az volt: a teljesen lemerült akkut (ami a valóságban nem jelent teljes lemerülést, a vezérlés önvédelmezésből nem engedi a nullára merítést) „egy rövid pihenő” alatt 80 százalékra lehessen tölteni.

 

 

Adatforrás: Vezess.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások