A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Acapella 970×250
M-gel 300*300

Teljes pompájában a 650 lóerős Lamborghini sportterepjáró

acapella 640×480

Az Urus minden idők egyik legsportosabb divatterepjárója lehet. Elég csak egyetlen pillantást vetni rá.

Hosszú ideje nyílt titok, hogy a Lamborghini hamarosan elő fog rukkolni egy SUV modelljével, a megannyi kémfotón és kedvcsináló videón látott Urusszal. Az egyelőre meglehetősen titokzatos járgányról eddig csak egy nem túl jó minőségű felvétel szivárgott ki.

És ennek alapján el is készült egy felvétel, melyen már teljes pompájában látható az Urus. A kép a virtuális autótuning koronázatlan királyának, X-Tominak a munkája:

 

A december 4-én végre hivatalosan is leleplezendő Lamborghini Urus meghajtásáról várhatóan egy 4 literes biturbó benzinmotor fog gondoskodni, mely 650 lóerős teljesítményt és 850 Nm nyomatékot juttat a négy kerékre. Utóbbiak közül ráadásul nemcsak az első kettő, hanem a hátsó kettő is kormányzott lesz, az új Porsche Cayenne mintájára.

A későbbiekben várhatóan egy plug-in hibrid változat is érkezni fog, melyben egy V6-os turbómotor és nagyteljesítményű villanymotor teljesít majd szolgálatot. A várható árak egyelőre ismeretlenek.

 

Adatforrás: HVG

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások