A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Stihl-hja-300×300

Aranyárban mérik a Porsche különleges, sárga fényezését

acapella 640×480

3 millió forintba kerül a Porsche különleges, négy rétegű sárga fényezése, melyet csak a 911 Turbo és Turbo S modellekhez rendelhetnek a szerencsés vásárlók.

Bár itthon a Porschét vásárlók döntő többsége a konzervatív fekete mellett teszi le a voksát, nemzetközi szinten nagy igény van a folyamatosan bővülő, fantáziadúsabb színekből álló választékra. A sportkocsik egyébként is méltósággal viselik a legkülönfélébb élénk színeket is, így egy merészebb sárgától csak kívánatosabb lesz például a 911 Turbo S is. Nem mellesleg később értéknövelő tényező is lehet egy különlegesebb árnyalatúra fényezett karosszéria.
A Porsche vásárlók ezentúl a Saffron Yellow nevű sárga árnyalat mellett is dönthetnek, ha hajlandóak megközelítőleg 3 millió forintot költeni a négyrétegű fényezésre. Nem csak a négy réteg miatt, hanem azon munkafolyamat miatt is indokolható a szabad szemmel távolról is jól látható felár, amiben kézzel csiszolják meg a fényezett felületet, hogy aztán elnyerje a megfelelő csillogását.

Egyelőre a Saffron sárga fényezés csupán a Porsche 911 Turbo és Turbo S modellekhez rendelhető. A Turbo S a kínálat egyik legerősebb és leggyorsabb tagja, melynek farában egy 3,8 literes, két turbóval megfújt hathengeres boxermotor dolgozik. Míg a Turbo-ban 540 lóerőt teljesít, addig az izmosabb S modellben már 580 tagú a ménes, ami mellé masszív 750 Nm nyomaték társul. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre előbbi 3, utóbbi 2,9 másodperc alatt gyorsul. A végsebesség mindkét modell esetében bőven 300 km/óra feletti.

 

Adatforrás: Vezess.hu

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások