A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
M-gel 970-250
Praktiker 300*300

Hamarosan érkezik az Aston Martin Vantage

acapella 640×480

Korábban már több ízelítőt is megcsodálhattunk a hamarosan érkező Aston Martin Vantage-ról, ám az angolok most először mutatták meg nekünk mozgásban az autót. Igaz, a korábbi látványos ízelítők után ezúttal ismét csak álcázva láthatjuk az autót, de az új kisfilmen bebizonyítja azt az autó, amit már eddig is sejtettünk: igazi élmény lesz vezetni.

A videóban lassítva láthatjuk, ahogy játszi könnyedséggel csúszik az autó hátsója, ezzel bizonyára fülig érő mosolyt varázsolva a pilóta arcára. Az ‘ízelítő morzsák’ csepegtetése egyébként nem véletlen a gyártó részéről, ugyanis már csak napok vagy hetek kérdése a Vantage hivatalos leleplezése – állítólag ugyanis még novemberben debütálni fog a sportautó.

Az autó vonalvezetését egyértelműen James Bond egyedi autója, a DB10 ihlette elöl és hátul egyaránt, így bár biztosan lesznek eltérések, nagy vonalakban ugyanazt az autót láthatjuk majd viszont, amit a szuperkém használt legutóbbi mozijában.

Persze a mérnökök rengeteget finomítottak rajta, és új hátsó lámpatesteket is kapott, de a formák ennek ellenére nagyon hasonlóak lesznek. A Vantage a Porsche 911 vadászmezejére merészkedik majd fel, a belépő erőforrás pedig egy 500 lóerő körüli V8-as lehet, ami – akárcsak a DB11 esetében – a Mercedes-AMG-től érkezik majd.

A vezetés szerelmesei az automata váltó mellett állítólag hatsebességes manuális szerkezetet is választhatnak majd (ami ha igaz, manapság nagy dolog), az autó alapára pedig nagyjából nettó 35 millió forint környékén lehet majd – persze külföldön, hazánkban hivatalos Aston Martin képviselet ugyanis egyelőre nincs. Később egy erősebb kivitel, sőt, akár egy V12-es verzió is elképzelhető, de egyelőre várjuk meg a közelgő bemutatót, hogy minden információt megtudhassunk az autóról.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások