A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Roche 970*250
Henkel 300*300

Meghízva még szexibb az új Porsche Panamera

finn wellness 640*360

A TechArt Porsche Panamerája kapott néhány szélesítő elemet, új kerekeket, méretes szárnyat és egyéb kiegészítőket, hogy egy szinttel még kívánatosabb külsőt kölcsönözzenek neki. A 8 centivel ducibb limuzin csakúgy feszít az úton.

Egyes tanulmányok szerint az ideális kinézetű hölgy az, akin van egy kis felesleg, hisz ez összeegyeztethető a termékenységgel, illetve a gömbölyded idomok is szebbek a szemnek, mint a lapos, csont és bőr alkat.

Valahogy így érzünk az alábbi képek láttán is, melyeket a TechArtnak köszönhetünk, és az új Porsche Panamerát ábrázolják egy kis átalakítás után. A GT aero csomag új első és hátsó toldatokat, szélesített küszöböket és kerékíveket, valamint egy hatalmas hátsó szárnyat is magában foglal.

Kiegészítésképp 22 collos Forgiato kéttónusú alufelnik teszik messziről is vonzóvá a stuttgarti ötajtóst, amely 8 centivel vált szélesebbé a munkálatok során. Arról, hogy ezt valaki rendelte magának vagy csak bemutató munkának szánta a cég, nem tudni, ahogy a belsőről sem kaptunk képeket, de a tuner nyitott a kabin egyediesítésére új bőranyagok és cérnák, másik kormány, szénszálas betétek és egyéb igényes kiegészítők felhasználása mellett.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások