A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Lufi 970*250
acapella 300×300

Pittsburgben elárverezik a reptéren felejtett autókat

acapella 640×480

A nemzetközi repülőterek hatalmas parkolókkal vannak ellátva, nem csoda, ha egyeseknek nehéz ráakadni az autójukra. De vajon mi késztet arra valakit, hogy évekre ottfelejtse a járgányát? A Pittsburgi Nemzetközi Repülőtér az ismeretlen okból hátrahagyott autóktól most árverés útján szabadul meg.

Elsőre jó üzletnek tűnhet, hogy a piaci ár alatt jussunk hozzá egy autóhoz, amit valaha valaki leállított a reptér parkolójában, majd többet felé se nézett. Ám gondoljunk csak bele: semmit sem tudunk ezekről az autókról, a múltjukról, a jelenlegi állapotukról, ráadásul a legtöbb esetben slusszkulcs nélkül árusítják őket.

2007-es Pontiac G6-os szedán sérült piros fényezéssel, törött hátsó lámpával, 2005-ös évjáratú Chevrolet Trailblazer LS lógó első lökhárítóval és egy defektes gumival, 19 éves BMW E39, hogy csak néhányat említsünk a felhozatalból. Ám van egy ígéretes példány is, egy 2015-ös Mini Countryman Cooper S, mindössze hatéves, az állapota ránézésre kifogástalan. Azonban hiába van hozzá kulcs, nem indul el, ez viszont gyaníthatóan a több mint két éve tartó ácsorgás közben lemerült akkumulátornak tudható be.

Az árverés október 23-án lesz, és a parkolóban felejtett autókon kívül talált tárgyakat, többek között ruhákat, ékszereket, számítástechnikai eszközöket is elárvereznek.

Forrás, fotók: joerpyleauctions.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások