A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Roche 970*250
 • Polacsek 300*300
 • Ennek az autónak a levegőszűrője a koronavírus ellen is hatékony

  A koronavírus elleni védekezés egyik fontos módja a tömegközlekedés kerülése, ám akkor sem vagyunk feltétlenül biztonságban, ha az autót választjuk. A Honda új fejlesztésének köszönhetően viszont jelentősen csökken az utasok megbetegedésének esélye.

  A cseppfertőzés útján terjedő vírusok az autógyártók fejlesztőrészlegét is új kihívás elé állították. Ahogyan sok más márka, úgy a Honda is újfajta levegőszűrővel jelentkezett, ami képes arra, hogy a levegőben lévő vírusok nagy részét megkösse és semlegesítse.

  A kórokozók több mint 90%-át megfogja az új szűrő

  A vírusbiztos levegőszűrő a következő rétegekből áll: az első és a második réteg mikroszálas anyagból van, és akár 5 mikromilliméter alatti porszemcsék, kórokozók és pollenek kiszűrésére alkalmas. A harmadik réteg aktív szénből készül, ez az ártalmas részecskéktől és a savas gázoktól védi az autóban ülőket. A negyedik réteg egy gyümölcskivonattal átitatott biohártya, ami a levegőben terjedő kórokozók megállítását célozza meg. Az utolsó réteg pedig az elfogott kórokozókat inaktiválja. A Freudenberg Csoporttal együtt fejlesztett utastéri levegőszűrő prémium utastérlevegő-szűrő néven fut, és a hazai Honda márkakereskedésekben is elérhető.

  Fotó: Bryan Boatright, Unsplash

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások