A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Linea 970*250
 • DigitalPrint 300×300 auto
 • Erre a fontos hírre hívja fel a figyelmet az e-autopalyamatrica.hu portál

  Az útdíjfizetési rendszer hétvégi fejlesztése miatt hétvégén a 2021. március 20-án (szombat) 20:00 és március 21-én (vasárnap) 8:00 közötti mintegy 12 órás idősávban a megszokott értékesítési szolgáltatások (e-matrica, e-útdíj) átmenetileg nem lesznek elérhetőek.

  A tervezett informatikai karbantartás nem csak az autópálya matricával és a viszonylati jeggyel közlekedőket, hanem a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket is érinti. A nevezett idősávban nem lehetséges majd e-matricát és viszonylati jegyet vásárolni, valamint HU-GO egyenleget feltölteni sem online csatornákon, sem offline viszonteladóknál (pl. benzinkutak). A bírságok elkerülése érdekében érdemes tudni, hogy a díjköteles útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni, tehát amennyiben ebben az időszakban kelnénk útra, az úthasználati jogosultságot a karbantartási időszakot megelőzően szükséges megváltani.

  (OTS)

  Fotó: Omar Ram, Unsplash

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások