A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
M-gel 970-250
M-gel 300*300

Ingyenes balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé

acapella 640×480

Az autópálya matrica online vásárlásának számos előnye van: sorban állás nélkül vásárolhatunk a nap bármely szakában, ezzel is csökkentve az elkerülhető fizikai érintkezések számát, elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, amivel minimalizáljuk a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét.

A gyors és kényelmes vásárláson felül most az autópálya matrica mellé az e-AutopalyaMatrica oldalán az üzemeltető és a Colonnade Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár. A biztosítás ténylegesen díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető balesetbiztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az e-AutopalyaMatrica az egyetlen olyan online felület, ahol a vásárlók díjmentes biztosítást kötve gondoskodhatnak biztonságukról.

Az oldalon kötelező regisztráció nélkül vásárolhatunk, fizethetünk bankkártyával vagy átutalással is. Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalással intézhető.

Bővebb információ az e-AutopalyaMatrica honlapján található.

(OTS)

Fotó: James Davis, Unsplash

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások