A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
M-gel 970-250
Linea 300*300

A minden igényt kielégítő japán lakóbusz

Acapella 640×480

A Toyota egy lakóautó építő céggel karöltve mutatta be a Proace minden igényt kielégítő kempingbuszát. A fedélzeten található hűtő, gázsütő, vízcsap, hordozható toalett, franciaágy, de még napelem is jutott a tetejére.

A Toyota is előállt saját lakóautójával. Az egyelőre csak a briteknek készülő, Wellhouse Leisure cég által átalakított japán kisbusz a Proace Lerina nevet kapta a francia Riviérán található Lérins-szigetek után.

A mozgó lakás indulóára 42 ezer font, azaz 14,7 millió forint, amiért cserébe egy egész évben használható kempingbuszt kapnak a vevők. A felszerelés részét képezi ugyanis a felfelé kibővíthető tető, a gáztűzhellyel és mosogatóval is felszerelt konyha, a 25 literes hűtő, a ruhásszekrény, a franciaágy és egy mobil WC.

A maximális kényelem és a kevés hely ideális kihasználtsága érdekében az első ülések forgathatók, míg a sínen csúsztatható hátsó padból néhány szempillantás alatt egy hatalmas ágy varázsolható, amely alatt hasznos rakodórekesz marad, de amennyiben ez a négy ülőhely nem lenne elég, további két férőhelyes ülés megvásárlására is lehetőség van.

A tápellátást egy 100 wattos napelem is segíti, míg a fűtésért egy 2,2 kilowatt teljesítményű fűtőrendszer felel. A belső világítást az áramtakarékos LED fények biztosítják. Amennyiben csak utazni szeretnénk, a Proace Lerina tökéletes útitársunk lehet, ugyanis alapáron tempomattal, klímával, GPS-szel, DAB rádióval, elektromosan behajtható tükrökkel, 17 collos alufelnikkel, színes érintőképernyővel szerelik

A meghajtásról egy 2.0 literes turbódízel erőforrás gondoskodik, hatfokozatú kézi kapcsolású váltóval 120 lóerő mellett, míg automatával 180 lóerős kiadásban.

 

 

Adatforrás: Autóblog

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások